Katrinus de Vries | Financieel Zakelijk & Fiscaal AdviesKatrinus de Vries | Financieel Zakelijk & Fiscaal AdviesKatrinus de Vries | Financieel Zakelijk & Fiscaal Advies

home » diensten » belastingadvies

Belastingadvies

Albert Einstein zei ooit: "Voor het invullen van een belastingformulier moet men filosoof zijn, dat is voor een wiskundige veel te moeilijk". Helaas, is het nog altijd zo dat het belastingrecht voor velen een lastige materie is.

Wij kunnen u helpen om u in het oerwoud van fiscale regels de weg te wijzen. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen belastingaangiften voor particulieren en ondernemers. Dat doen we op een proffessionele manier, rekening houdend met de wensen van u en de eisen van de belastingdienst. Om u in ieder geval de fiscale zorgen uit handen te nemen.

Het lidmaatschap van het Register Belastingadviseurs garandeert onze fiscale deskundigheid en geeft toegang tot fiscaal specialisten. De opleidingen en permanente educatie in de vorm van periodieke scholing zorgen voor continuïteit van deze deskundigheid.